Inclusió Social

Servei Jurídic

Informem i orientem les persones que tenen dubtes legals o es troben amb dificultats per fer efectiu l’exercici dels seus drets.

En la nostra ferma lluita per la defensa dels drets i igualtat d’oportunitats, des del Servei Jurídic Comunitari de la Fundació Marianao,  donem atenció personalitzada i tota la informació necessària perquè les persones que ho necessitin exerceixin la defensa dels seus drets, col·lectius i individuals.

El servei atén aquelles persones que, per diverses circumstàncies, es poden trobar amb dificultats per fer efectiu l’exercici dels seus drets. Des del servei informem i orientem la ciutadania sobre què fer, on acudir i quins procediments seguir davant problemes o tràmits legals. El Servei Jurídic Comunitari de la Fundació Marianao et pot ajudar a resoldre dubtes legals sobre qüestions d’habitatge, família, feina o conflictes veïnals, entre d’altres.

Com ho fem?

Servei gratuït i universal

El Servei Jurídic Comunitari de la Fundació Marianao és un servei gratuït i universal: qualsevol veí o veïna pot demanar cita trucant al 93 630 30 62 o completant el formulari d’aquesta pàgina web.

Un equip de persones voluntàries

Totes les persones que formen l’equip del Servei Jurídic Comunitari són professionals del Dret i voluntàries. Si ets jurista i vols implicar-te en el projecte, escriu-nos a voluntariat@marianao.org

Drets i valors

Ens inspiren els valors de respecte de la dignitat de l’ésser humà, de la democràcia i del dret a una existència que permeti millorar el benestar i la qualitat de vida de tothom, especialment d’aquells col·lectius més exclosos de la nostra societat.

Treball en xarxa

Al Servei Jurídic Comunitari treballem en xarxa amb tots els professionals i recursos que ofereix el territori (jurídics, socials o laborals, entre d’altres) per donar respostes integrals a les necessitats de la ciutadania.

Vols més informació?    Dona ara